-9%
, , Brand:

GEWO NEXXUS EL PRO 48 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ

Disponibilitatea:

Disponibil pentru precomandă


Bucurați-vă de noua experiență cu FAȚA DE PALETĂ GEWO Nexxus EL Pro 48 – combinația perfectă de aderență maximă la suprafață, viteză, rotire și control.

Seria GEWO Nexxus este o linie de burete ofensiv modern pentru tenis de masă, proiectat pentru rotația mare și jocul de putere al jocului profesionist de tenis de masă de astăzi. Acest cauciuc este conceput pentru a produce rezultate de înaltă performanță din noua minge ABS 40+.

Pachetul de putere al seriei Nexxus Dinamica maximă și traiectoria de rotire arcuită combinată cu efectul de catapultă enorm sunt caracteristicile principale ale acestui cauciuc ofensiv modern. Tehnologia FLEX-TEC asigură viteză maximă, în timp ce foaia superioară DGC40+ 2.0 garantează o cuplare consistentă și fiabilă atunci când bâta lovește mingea., mai ales dacă este folosită cu grosimea maximă a buretelui de 2,3 mm și toată puterea de care aveți nevoie pentru jocul modern spin-ofensiv. stiluri. Formează mijlocul elastic de viteză al seriei GEWO Nexxus EL Pro și își arată punctele forte mai ales în situații bogate în variante, cu atacuri de spin.

215,00 lei 235,00 lei

GEWO Nexxus EL Pro 48 este combinația perfectă de aderență maximă la suprafață, viteză, rotire și control.

Seria GEWO Nexxus este o linie de burete ofensiv modern pentru tenis de masă, proiectat pentru rotația mare și jocul de putere al jocului profesionist de tenis de masă de astăzi. Acest cauciuc este conceput pentru a produce rezultate de înaltă performanță din noua minge ABS 40+.

Pachetul de putere al seriei Nexxus Dinamica maximă și traiectoria de rotire arcuită combinată cu efectul de catapultă enorm sunt caracteristicile principale ale acestui cauciuc ofensiv modern. Tehnologia FLEX-TEC asigură viteză maximă, în timp ce foaia superioară DGC40+ 2.0 garantează o cuplare consistentă și fiabilă atunci când bâta lovește mingea, mai ales dacă este folosită cu grosimea maximă a buretelui de 2,3 mm și toată puterea de care aveți nevoie pentru jocul modern spin-ofensiv.

Stiluri:

Formează mijlocul elastic de viteză al seriei GEWO Nexxus EL Pro și își arată punctele forte mai ales în situații bogate în variante, cu atacuri de spin.

Avantaje:

 • deschidere sigură
 • feedback maxim al mingii datorită atingerii moale atât în ​​situații de atac, cât și de joc pasiv
 • o mulțime de rotații și virate în situații de servire/return datorită foii superioare spinny nexxTT.

Caracteristici:

 • Traiectorie mare, predispoziție mai mică la greșeli atunci când îți duci jocul la limită; cu buretele său EL de 43°, mediu-dur, concentrat pe rotire, este un adevărat polivalent din seria Nexxus Pro.
 • Ideal pentru jucătorii ofensivi moderni care preferă materiale elastice pentru stilurile lor de joc bogate în variante.
 • Pentru jucătorii care urmăresc să-și câștige punctele prin plasarea precisă a mingii și variante de rotire, mai degrabă decât prin viteza maximă de final.

nexxTT / NEP (Nano.Elastic.Plus) / Maxximum.Power.Play.

Datorită sosirii noii mingi ABS 40+ în competiția internațională, foile superioare din cauciuc au trebuit să fie ajustate în consecință pentru a maximiza noile cerințe de performanță din partea jucătorului profesionist. Ultima generație de bile produce mai puține rotații și viteză. Pentru a compensa această pierdere de rotație și viteză, aveți două opțiuni: Ajustați-vă tehnica sau materialul. GEWO își propune să susțină ajustările fizice necesare cu soluții inovatoare – o foaie superioară subțire, cu aderență ridicată (nexxTT) care compensează pierderea de viteză și rotație cu dinamica sa inerentă și tensiunea mai mare. Combinat cu un burete dinamic, cu pori medii, care, în funcție de varianta de performanță aleasă (XT pentru viteză sau EL pentru spin), face din Seria Nexxus Pro alegerea ta pentru cel mai bun transfer de energie posibil. Bucurați-vă de noua experiență cu FAȚA DE PALETĂ GEWO Nexxus EL Pro 48!

 • Viteză: 125
 • Control: 91
 • Spin: 124
 • Duritate: Mediu-Dur
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Gewo

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.9, 2.1, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "GEWO NEXXUS EL PRO 48 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button