, Brand:

CORNILLEAU PILOT SOUND POWER FATA PALETA


Pilot Sound Power este una dintre cele mai sonore fețe de paletă de tenis de masă de pe piață.

Cu burete IN-TENS² de 35° asociat cu cea mai aderentă și mai optimizată foaie superioară (tehnologii GRIP EXTEND și SOUND), Pilot Sound Power este o concentrație autentică de energie și senzație.

Caracteristici:

 • Omologare: ITTF
 • Culoare: Negru/ Roșu
 • Fabricat in: Germania
 • Concept Compact: Sound
 • Strategie: Off+
 • Viteza: 135
 • Spin: 140
 • Traiectorie:  Mediu
 • Culoare burete: Portocaliu
 • Grosime burete: 2,0 / Max
 • Tip burete: In-Tens²
 • Duritate: 35°

135,00 lei

CORNILLEAU PILOT SOUND POWER FATA PALETA TENIS MASA

Pilot Sound Power este una dintre cele mai sonore fețe de paletă de tenis de masă de pe piață. Cu burete IN-TENS² de 35° asociat cu cea mai aderentă și mai optimizată foaie superioară (tehnologii GRIP EXTEND și SOUND), Pilot Sound Power este o concentrație autentică de energie și senzație.

GRIP EXTEND

Plăcile superioare GRIP EXTEND vă permit să transmiteți un spin și mai mare în fiecare fază a jocului prin elasticitate sporită și un nivel impresionant de aderență.

Optimizarea densitatii si geometriei asperităților este una dintre cheile performantei cu invelisul.

Combinația de SOUND garantează senzație și decibeli.

Aderența este definită de specificul buretelui + foaia superioară și mai ales de caracteristicile foii superioare (aderență + elasticitate + forma asperităților). Cu o aderență mai mare, rotirea mingii va fi superioară. Apoi, mai multă elasticitate va crește suprafața de contact cu mingea. Forma și densitatea asperităților vor influența foarte mult efectul. În cele din urmă, tehnologiile noastre vor aduce performanțe îmbunătățite de „aderență”.

VITEZA

Buretele IN-TENS² se află în vârful referințelor pieței în ceea ce privește transmiterea energiei. Satisface pe deplin asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi jucatori, oferind un contact sporit cu mingea, precizie si confort. De asemenea, garantează distracție maximă datorită sunetului emis la fiecare lovitură.

Viteza este definită de specificul buretelui + foii de sus și mai ales de caracteristicile buretelui (reziliență „efect de primăvară” + grosime + duritate). Buretele gros (2,0 mm sau max) va fi mai potrivit pentru jucătorii OFF/OFF+, în timp ce mai subțire (1,6 sau 1,8 mm) va oferi un control mai bun și se va potrivi mai bine jucătorilor polivalenti. Duritatea buretelui se măsoară în general în grade (un grad mai mare înseamnă un burete mai ferm). Tehnologiile noastre vor aduce performanțe „viteze” îmbunătățite.

Această gamă de cauciucuri „made in Germany” este rezultatul unui program de cercetare și dezvoltare care implică experți Cornilleau, ingineri Michelin și cel mai mare producător de acoperiri din lume.

CORNILLEAU PILOT SOUND POWER FATA PALETA TENIS MASA este acreditată de ITTF pentru utilizare oficială în turneele internaționale.

 

 

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Producător

Cornilleau

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "CORNILLEAU PILOT SOUND POWER FATA PALETA"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button