Mingi de tenis de masă fabricate din celuloid dupa tehnologii moderne, in 2 variante, albe si galbene , de 2,7 grame, diametru 40 mm .
Acum si noile mingi de plastic , Joola Super P 40+, Donic 40+ , Nittaku 40+, Tibhar Syntt 40+ .

Cumpărarea mingilor de tenis de masă ar trebui să fie o sarcină ușoară. Dar, din păcate, nu! Există o mulțime de diferite tipuri de mingi disponibile – mingi de competiție, de antrenament și mingile ieftine „doar pentru distracție”. Unele bile sunt făcute din celuloid, altele din plastic neinflamabil.

Au existat două schimbări semnificative la mingile de tenis de masă în ultimii 20 de ani. În 2000, dimensiunea mingii a fost mărită de la 38 mm la 40 mm. Apoi, în 2014/2015, materialul folosit pentru fabricarea mingilor de tenis de masă s-a schimbat din celuloid într-un plastic neinflamabil (deseori denumite „bile de plastic”, „bile poli” sau „40+”). Acestea sunt puțin mai mari decât cele de celuloid de 40 mm, dar principala diferență este tipul de material din care sunt fabricate. Calitatea noilor mingi de plastic s-a îmbunătățit mult, în special cu cel mai recent material ABS.

Afișez 1–12 din 38 rezultate

Call Now Button