, , Brand:

GEWO HYPE EL PRO 40.0 FAȚĂ PALETĂ TENIS DE MASĂ


Față paletă GEWO Hype EL Pro 40.0 super-moale din seria Hype EL Pro.

Noua combinație burete/cauciuc a fost dezvoltată pentru jucătorii care doresc un stil de joc orientat spre rotație/tempo și cu control.

Cel mai moale cauciuc din seria Hype EL Pro oferă un sunet extraordinar, un control bun cu efect de catapultă.

GEWO hype EL Pro 40.0 a fost special conceput și dezvoltat pentru jucătorii care solicită un control bun de la burete și o suprafață cu o aderență excelentă.

225,00 lei

FATA PALETA GEWO HYPE EL PRO 40.0 super-moale din seria Hype EL Pro.

Noua combinație burete/cauciuc a fost dezvoltată pentru jucătorii care doresc un stil de joc orientat spre rotație/tempo și cu control. Cel mai moale cauciuc din seria Hype EL Pro oferă un sunet extraordinar, un control bun cu efect de catapultă. GEWO hype EL Pro 40.0 a fost special conceput și dezvoltat pentru jucătorii care solicită un control bun de la burete și o suprafață cu o aderență excelentă.

DGC40+ „Dynamic-Grip-Concept”, „Power Tension Boost” și CPI „Clean Power Inside” vă sprijină în jocul dvs. de blocare activă, plasare precisă și contraatac sigur. FATA DE PALETA GEWO HYPE EL PRO 40.0 este perfectă pentru jucătorii care pun mare preț pe spin cu control maxim. Pentru că: „Ultimul punct te face învingător!”

Gewo Hype EL Pro 40 este de departe cel mai ușor cauciuc de jucat din această serie. Este un cauciuc de atac bine controlat, care are multe trepte și care vă permite să faceți aproape totul cu încredere. Oferă senzație excelentă și control asupra loviturilor agresive, precum și a loviturilor ușoare.

Acest produs de înaltă tehnologie „Made in Germany”, îndeplinește toate criteriile ceruteunei fețe de paletă potrivită pentru jocul modern:

·         Prinderea cauciucului previne „deraparea” mingii și garantează o precizie ridicată la fiecare lovitură.

·         Când se rotește în vârf, GEWO Hype EL Pro este incredibil de dinamic, cu un arc extrem de mare.

·          Buretele EL (cauciuc elastic), este special conceput pentru GEWO, oferă o senzație impresionantă la lovirea mingii în timpul celui mai rapid dintre raliuri

·         DGC40+ (Dynamic-Grip-Concept) asigură un contact consistent, fiabil cu mingea, prevenind orice „derapare”.

Viteză: 110
Control: 102
Spin: 122
Duritate burete: Soft+

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Gewo

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.9, 2.1

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "GEWO HYPE EL PRO 40.0 FAȚĂ PALETĂ TENIS DE MASĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button