Solutii curatat palete tenis de masa si mese.

Paleta si masa tenis de masa sunt cele mai importante echipamente cand vine vorba de jocul de tenis de masa. Echipamentul de tenis de masa este destul de scump, deci este foarte important sa stii cum sa il ingrijesti in mod corespunzator.

Curatarea mesei cu ajutorul unei solutii speciale este cea mai buna metoda de a o ingriji.  Aceasta trebuie curatata in mod regulat pentru a mentine calitatea blatului. Solutiile de curatare ajuta la indepartarea petelor de pe masa tenis de masa, pete care pot deteriora blatul si afecta saritura mingii in timpul jocului. Cele mai multe solutii curatare sunt sub forma de spray si nu trebuie decat sa le pulverizezi pe blat, si apoi sa folosesti o laveta moale din microfibra pentru stergere. In acest mod vei reda aspectul natural al mesei, si ea va arata ca noua in cel mai scurt timp.

Suprafata de cauciuc a paletelor de tenis de masa este foarte delicata. Fara o ingrijire corespunzatoare, ea se poate distruge foarte usor. Poti preveni deteriorarea paletei si poti economisi banii cu solutiile profesionale de curatat paletele. Ele te vor ajuta sa scapi de urmele de grasime si praf, ca atunci cand joci sa poti imprima o miscare de rotire cat mai mare.

Iti punem la dispozitie solutii curatat palete de tenis si mese spuma sau lichide.

Afișez toate cele 8 de rezultate

Call Now Button
Call Now Button