, , Brand:

GEWO NEXXUS XT PRO 48 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ


GEWO NEXXUS XT PRO 48 – fața de paletă de tenis de masă ideală pentru atacatorii moderni care se bazează pe un joc dinamic, concentrat pe viteză, aproape de masă și la mijlocul distanței.

Caracteristici:

• Traiectoria plană și directă caracterizează acest pachet de putere.
• Cauciuc de atac cu viteză optimizată și caracteristici de catapultă, desfășurându-și toată forța și puterea atunci când îl duci la limită.
• Putere de atac fără compromis!

215,00 lei

GEWO NEXXUS XT PRO 48  fața de paletă de  tenis de masă ideală pentru atacatorii moderni care se bazează pe un joc dinamic, concentrat pe viteză, aproape de masă și la mijlocul distanței.

GEWO Nexxus XT este un burete ofensiv puternic de tenis de masă modern, proiectat pentru rotirea înaltă și jocul de putere al jocului profesionist de tenis de masă de astăzi. Această față de paletă este concepută pentru a produce performanțe ridicate ale noii mingi ABS 40+.

Pachetul de putere al seriei Nexxus Dinamica maximă și o traiectorie plată combinată cu efectul enorm de catapultă sunt caracteristicile principale ale acestei fețe de paletă ofensivă, modernă. Tehnologia FLEX-TEC asigură viteză maximă, în timp ce stratul superior DGC40+ 2.0 garantează o cuplare consistentă și fiabilă atunci când paleta lovește mingea, mai ales dacă este folosită cu grosimea maximă a buretelui de 2,3 mm. Acest pachet de putere își desfășoară toată forța și potențialul energetic. În ciuda vitezei și dinamicii buretelui dur de 48°, GEWO Nexxus XT Pro 48 oferă o senzație uimitoare, datorită aderenței foii superioare  și a fiabilității incredibile pentru loviturile pasive utilizate în situații moderne de servire/retur, blocare și răsturnare.

Caracteristici:

• Traiectoria plană și directă caracterizează acest pachet de putere.
• Cauciuc de atac cu viteză optimizată și caracteristici de catapultă, desfășurându-și toată forța și puterea atunci când îl duci la limită.
• Putere de atac fără compromis!

Datorită sosirii noii mingi ABS 40+ în competiția internațională, foile superioare din cauciuc au trebuit să fie ajustate în consecință pentru a maximiza noile cerințe de performanță din partea jucătorului profesionist. Ultima generație de bile produce mai puține rotații și viteză. Pentru a compensa această pierdere de rotație și viteză, aveți două opțiuni: Ajustați-vă tehnica sau materialul. GEWO își propune să susțină ajustările fizice necesare cu soluții inovatoare – o foaie superioară subțire, cu aderență ridicată (nexxTT) care compensează pierderea de viteză și rotație cu dinamica sa inerentă și tensiunea mai mare. Combinat cu un burete dinamic, cu pori medii, care, în funcție de varianta de performanță aleasă (XT pentru viteză sau EL pentru spin), face din Seria Nexxus Pro alegerea ta pentru cel mai bun transfer de energie posibil.

  • Viteză: 126
  • Control: 90
  • Spin: 123
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Gewo

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.9, 2.1, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "GEWO NEXXUS XT PRO 48 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button