Comenzi şi retururi

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasa pe butonul:

 

Toate platile se efectuează în RON.

  • Nu uita sa verifici rubrica de Oferte speciale din meniul de sus.
  • Toate preturile includ TVA.
  • Valoarea comenzi nu poate fi mai mica de 50 lei .

Cosul de cumparaturi

Dupa ce ai terminat cumparaturile, apasa “Cosul de cumparaturi” din bara de deasupra. Acolo poti sterge produsele in cazul in care te-ai razgandit, poti modifica numarul de produse si poti finaliza comanda apasand butonul “Trimite comanda”.

Finalizarea comenzii

Urmeaza pas cu pas instructiunile din pagina de finalizare a comenzii pentru a te inregistra sau autentifica daca nu ai facut-o inca si pentru a confirma comanda.

Te rugam sa astepti confirmarea comenzi tale (verificare stoc ) prin e-mail sau telefonic si sa efectuezi plata numai dupa receptionarea mesajului de confirmare .

STATUS COMANDA

Comanda noua – Comanda dumneavoastra a fost înregistrata in site.

In procesare – Comanda a fost citita si unul dintre consultantii nostri verifica disponibilitatea in stoc a produselor .

Comanda finalizata – Comanda a fost incheiata si marfa a ajuns la dumneavoastra.

Comanda returnata – Diverse motive au impiedicat livrarea produselor catre dumneavoastra.

Comanda anulată – Din diverse motive dumneavoastra sau noi am decis ca aceasta comanda sa fie anulata.
 

Transport

Dupa confirmarea comenzii poti sa alegi modalitatea de transport dorite din urmetoarele:

  • Curierat rapid – colet ramburs sau fara – 25 RON
  • Posta Romana – colet cu  ramburs – 23 RON
  • Posta Romana – colet postal – 10 RON / Comanda trebuie achitata inainte de a trimite coletul , in contul nostru : RO 25 INGB 0000 9999 0778 0346 deschis la Ing Bank ( sucursala Pantelimon)
  • Ridicare de la sediu  – gratuit

Pentru colete mai mari de 1 kg, daca modalitatea de transport este curier rapid, se mai adauga 1 RON / kg. Daca ai ales Posta Romana si coletul depaseste 1 kg, pot exista taxe care vor fi comunicate ulterior. Pentru produsele grele, mese, roboti si alte produse care nu se inscriu in conditiile clasice, preturile pentru transport se vor comunica ulterior in functie de locatia livrarii si a cantitatii.  

Returnarea produselor:

Produsele pot fi returnate intr-una din următoarele situaţii şi în urmatoarele condiţii:

Produse in garanţie

Produsele aflate in perioada de garanţie şi care prezintă defecte sau deteriorări pot fi returnate prin curier pentru a fi înlocuite cu altele noi. Cheltuielile de transport vor fi suportate de ttsport.ro.

Livrare greşită

Daca, din greşeală, vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, semnalati acest lucru catre ttsport.ro şi returnaţi produsul cât mai curând pentru a fi înlocuit. Costul transportului produselor (atât cel returnat, cât şi cel înlocuitor) va fi suportat integral de catre ttsport.ro

Produse neconforme cu specificaţiile

În cazul in care constataţi că produsul livrat nu este conform cu specificaţiile din ofertă, puteţi opta pentru înlocuirea lui sau pentru rambursarea integrală a contravalorii. Dacă produsul neconform se înlocuieşte cu unul cu valoare mai mare veţi plăti diferenţa. Dacă se inlocuieşte cu unul de valoare mai mică, vi se va rambursa diferenţa.

Costurile de transport pentru produsul returnat dar şi pentru cel inlocuitor (dacă e cazul) sunt suportate de ttsport.ro.

Daca produsul primit prin curier prezintă deteriorări vizibile ale coletului, vă recomandăm să refuzaţi recepţia acestuia.

Renuntarea la cumpărare

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi si fără invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Costul de transport al produsului returnat va fi suportat de către client, iar rambursarea contravalorii se va face in maxim 30 zile de la data returului.

NOTĂ:

Produsele trebuiesc returnate in aceeaşi stare in care au fost livrate, în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si împreună cu documentele care le-au însoţit.

Daca produsele returnate prezintă deteriorări, sau daca starea acestora nu mai permite revânzarea lor ca produse noi, ttsport.ro îşi rezervă dreptul de a refuza returul.

Call Now Button
Call Now Button