, , Brand:

VICTAS VJ>07 REGULAR FATA PALETA TENIS MASA


VICTAS VJ>07 REGULAR este o față de paletă allround de ultimă generație și bine echilibrată, „Made in Japan”.
Acesta combină precizia și senzația de allrounders clasice cu o viteză blândă și efect de catapultă pentru atacarea agresivă.
Acest lucru face ca VJ> 07 să fie alegerea perfectă pentru toți jucătorii care:

 • încearcă să păstreze controlul în orice situație
 • încearcă să-și îmbunătățească abilitățile de atac în mod continuu.
 • FABRICAT IN JAPONIA
 • Aprobat de Asociația Japoneză de Tenis de Masă (JTTA)
 • Aprobat de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF)

Majoritatea cauciucurilor din această nouă serie Victas sunt ofensive. Excepție este VJ 07 Regular , fiind o versiune allround echipată cu cea mai recentă tehnologie fabricată în Japonia.

Caracteristici:

 • Viteză: 180
 • Spin: 125
 • Duritate: 47,5 grade

205,00 lei

VICTAS VJ>07 REGULAR FATA PALETA TENIS MASA

O nouă față de paletă de tenis de masă din seria Victas VJ > 07 este Victas VJ > 07 Regular . Victas, o companie de tenis de masă care poartă acest nume din 2017, a fost fondată în 1931 sub numele Yamato Takkyu AG. Majoritatea fețelor de paletă din această nouă serie sunt ofensive. Excepție este VJ 07 Regular , fiind o versiune allround echipată cu cea mai recentă tehnologie fabricată în Japonia. Mai jos dorim să vă arătăm proprietățile care fac această față de paletă de tenis de masă atât de specială.

Fața de paletă de tenis de masă Victas VJ 07 Regular – Un adevărat allrounder!

Ce face ca această față de paletă de tenis de masă universal să fie atât de specială? Răspunsul este: cea mai bună performanță posibilă, indiferent în ce situație vă aflați și un comportament foarte echilibrat între control bun, feedback și siguranță. Fața de paletă de tenis de masă Victas VJ > 07 Regular poate oferi toate aceste lucruri.

Cu un scor de duritate de 42,5°, buretele acestei fețe de paletă este relativ moale. Prin urmare, există un efect de catapultă moderat , care nu este prea dominant. În consecință, viteza curselor tale este perfectă (având în vedere acest cauciuc All). Acest lucru este completat de un ușor efect de Tensiune . Aceste proprietăți fac posibilă inducerea/răspunsul la atacuri mai ofensive, orientate în față, din când în când.

Pe de altă parte, Victas VJ 07 Regular prezintă, desigur, o senzație placută pentru minge, mult feedback și un control foarte bun . Acest lucru se realizează în principal prin faptul că mingea pătrunde în cauciuc, crescând astfel timpul de contact minge-paletă. Se simte mingea mai intens. Prin urmare, veți păstra întotdeauna controlul atunci când utilizați VJ > 07 Regular de la Victas. Această față de paletă de tenis de masă permite și atacuri agresive ocazionale!

VICTAS VJ>07 REGULAR FATA PALETA TENIS MASA

 

 

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Victas

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

2.0, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "VICTAS VJ>07 REGULAR FATA PALETA TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button