-9%
, , Brand:

GEWO NEXXUS EL PRO 38 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ

Disponibilitatea:

Disponibil pentru precomandă


GEWO NEXXUS EL PRO 38 – FAȚĂ de PALETĂ de TENIS MASĂ REVOLUȚIONARĂ

 • Pentru jucătorii care apreciază rotația mare și plasarea precisă.
 • Experimentați un sunet dinamic pentru plăcere pură de a juca.
 • Potrivit pentru jucătorii de toate nivelurile cărora le place să se joace cu cauciucuri moi fără a sacrifica viteza.
 • Progres concentrat pentru jocul tău: precizie, atingere fantastică și efect sonor, foarte îngăduitor.
 • Transfer maxim de energie, rotire absolută și rotație maximă a mingii, o senzație foarte moale și feedback perfect la primirea mingii.
 • Pe scurt: Un „monstru sonor” moale de 38° cu viteza necesară la momentul potrivit.

215,00 lei 235,00 lei

GEWO NEXXUS EL PRO 38 – FAȚĂ de PALETĂ de TENIS MASĂ REVOLUȚIONARĂ

Serii de teste pe termen lung cu cele mai stricte specificații de toleranță geometrică și jucăușă pentru diferite condiții de cadru au fost la început. Rezultatul a fost reglarea fină la un nou nivel. Misiunea noastră este să livrăm fețe de palete fabricate cu precizie maximă pentru cerințele jocului modern. Deci, dacă lipiți un GEWO Nexxus Pro cu una dintre cele mai moderne tehnologii (nexxTT, NEP, Maxximum.Power.Play.) pe paletă, rezultatul îl știți: obtineți jocul perfect!
Cele mai recente evoluții fizice (de exemplu, cu mingi) și experiența unei serii de dezvoltare și teste pe termen lung în întreaga lume (cu mulți jucători de top și juniori GEWO, precum și antrenori din diferite domenii de aplicare) au avut un singur scop: dezvoltarea unei serii de fețe de paletenexxTT Generation” . Acum putem spune: Misiune îndeplinită!

Însufletit. Direct la țintă.

Experimentați distracția maximă de joc. Transfer maxim de energie, rotire absolută și rotație maximă a mingii, o senzație foarte moale și feedback perfect la primirea mingii. Construcția moale din burete/cauciuc (FLEX-TECH) concepută pentru jocul spin-ofensiv produce un sunet extraordinar cu distracție maximă de joc. GEWO Nexxus EL Pro 38 combină proprietățile clasice ale unui cauciuc moale, cum ar fi controlul ridicat chiar și într-un joc mai pasiv (de exemplu, blocare, împingere) și senzație (de exemplu, în jocul de servire/retur), deoarece sunt indispensabile în tenisul de masă modern, cu cele mai moderne proprietăți ale unui cauciuc high-end orientat spre spin. GEWO Nexxus EL Pro 38 oferă exact asta.

Tipul de jucator/ caracteristici :

 • Progres concentrat pentru jocul tău: precizie, atingere fantastică și efect sonor, foarte îngăduitor.
 • Experimentați un sunet dinamic pentru plăcere pură de a juca. Potrivit pentru jucătorii de toate nivelurile cărora le place să joace cu fețe de palete moi fără a sacrifica viteza.
 • Pentru jucătorii care apreciază rotația mare și plasarea precisă. Pe scurt: Un „monstru sonor” moale de 38° cu viteza necesară la momentul potrivit.

NexxTT / N.E.P (Nano.Elastic.Plus) / Maxximum.Power.Play.

Datorită ajustărilor constante ale produsului, de exemplu, introducerea noilor mingi ABS, cauciucurile trebuie, de asemenea, să fie adaptate acestor tendințe. Mingile de ultimă generație generează mai puțină rotație și viteză. Există două moduri de a compensa această pierdere de rotație și viteză: tehnologia sau reglarea materialului. GEWO și-a propus scopul de a sprijini aceste ajustări necesare fizic cu soluții inovatoare. Mai exacxt, o suprafață subțire, extrem de antiderapantă (nexxTT) care compensează pierderea vitezei și rotației mingilor datorită propriei dinamici și tensiunii maxime (NEP) . Precum și un burete cu pori medii, dinamic, care, în funcție de performanță (XT -> viteză; EL -> Spin) și rezistență, se află în grosimea maximă (2.2mm/2.3mm = Maxximum.Power.Play.

DGC40+ 2.0

Una dintre formulele succesului în introducerea cu succes a fețelor de palete GEWO HYPE EL / XT / KR a fost noua tehnologie de suprafață DGC40+. Aceasta înseamnă o conexiune constantă și fiabilă atunci când mingea lovește mingea și împiedică mingea să „alunece” cu structura suprafeței anti-alunecare. Odată cu introducerea ultimelor generații de mingi (de exemplu, GEWO Select Pro 40+ ***), dezvoltarea și adaptarea în continuare a suprafeței sunt esențiale: rezultatul este DGC40+ „Dynamic-Grip-Concept” 2.0. Suprafața a fost special concepută pentru îndeplinesc cerințele celor mai noi generații de mingi dezvoltate și rafinate.Nu există nicio oprire!

Unul dintre factorii de succes ai fețe de palete GEWO HYPE EL / XT / KR a fost tehnologia inovatoare a foii DGC40 +. DGC40 + reprezintă o cuplare constantă și fiabilă la contactul cu mingea, iar suprafața aderentă previne „alunecarea” mingii. Introducerea celei mai recente generații cu bile (de exemplu, GEWO Select Pro 40+ ***), totodată, necesită o dezvoltare și adaptare suplimentară a straturilor de top.
Rezultatul: DGC40 + “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. Stratul superior a fost special conceput și ajustat la cerințele ultimelor generații cu mingi.
Dacă nu mergeți înainte, mergeți înapoi!

FlexTech

Construcția flexibilă din burete/cauciuc FLEX-TECH (XT), special concepută pentru GEWO, asigură o viteză de bază impresionantă. Protuberanțele cauciucurilor din seria XT transformă viteza topspin-ului adversarului, tot cu ajutorul suprafeței DGC40+ 2.0, în propria energie și o eliberează ca o catapultă din paletă. Capetele cosurilor din cauciuc sunt dispuse mai departe și sunt puțin mai înguste decât în ​​cauciucurile EL. Accentul acestor cauciucuri este pe viteză.

Cauciuc elastic

În ciuda compactității sale, BURETELE EL (Elastic Rubber) oferă un feedback impresionant la lovirea mingii și o senzație unică de joc. Toate cauciucurile din această serie sunt orientate spre spin. Protuberanțele din cauciuc sunt dispuse mai apropiate unele de altele și sunt puțin mai groase decât la cauciucurile XT. Suprafața DGC40+ 2.0 își desfășoară toată puterea aici (cuplare ridicată, fiabilă și rotire maximă), deoarece oferă o zonă de contact puțin mai mare atunci când mingea lovește. Bucurie pură de a juca!

Caracteristici :

 • Viteză: 109
 • Control: 101
 • Spin: 127
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Gewo

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.9, 2.1, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "GEWO NEXXUS EL PRO 38 FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button