, Brand:

JOOLA TT-ROBOT SHORTY ROBOT TENIS MASA


Robotul de tenis de masă Joola Shorty oferă o mare varietate de funcții și setări diferite, în timp ce prezintă o manipulare ușoară și un preț scăzut (raport preț-performanță foarte bun!). Aceste caracteristici subliniază caracterul adecvat al acestui robot de tenis de masă pentru începători și jucători avansați de tenis de masă.

Principalele sale proprietăți sunt:

 • Shorty  este foarte uşor de operat.
 • Plasa de colectare inclusa
 • Control de la distanţă
 • Asamblare/demontare usoara si rapida
 • Traiectoria reglabilă a mingilor
 • 8 viteze diferite și tipuri de rotire
 • Funcție de oscilație și frecvențe diferite de ejectare a bilei
 • Plasa pentru colectarea bile incluse
 • Capacitate bile: aproape 150 bile

JOOLA TT-ROBOT SHORTY  este un dispozitiv indespensabil pentru toate formele de antrenament.

3.350,00 lei

JOOLA TT-ROBOT SHORTY ROBOT TENIS MASA este un dispozitiv indespensabil pentru toate formele de antrenament.

Joola Shorty este într – adevăr puțin mai scump, dar acest robot de tenis de masă captivează prin multifuncționalitate și manevrabilitate ușoară. Indiferent dacă în timpul sesiunilor de antrenament într-un club sau acasă, Joola Shorty își demonstrează cu succes abilitățile. Acest lucru este valabil nu numai pentru începători, ci și pentru jucătorii avansați de tenis de masă.

Robot de tenis de masă Joola “Shorty” – O alegere bună!

Cu Joola Shorty , Joola a reușit să introducă pe piață un robot de tenis de masă convingător. Vă puteți întreba „De ce?”. Ei bine, vom răspunde imediat la această întrebare.

Pentru aceasta, să începem mai întâi cu diferitele setări ale lui Joola Shorty. Acestea includ ajustări ale traiectoriei bilelor și ale vitezei bilelor (există 8 niveluri diferite de viteză). Puteți utiliza o telecomandă pentru a face aceste ajustări. Unghiul de împrăștiere al bilelor poate fi ales și individual. Există, de asemenea, 8 tipuri diferite de spin, cum ar fi topspin, backspin și diverse combinații de sidespin. În plus, Shorty prezintă o funcție de oscilație. De asemenea, puteți selecta dintre 9 frecvențe diferite de ejectare a mingii (interval: 25-85 de bile pe minut) și dacă bilele vor fi servite direct sau indirect. Bilele indirecte ating mai întâi jumătatea mesei pe care se află robotul.

Puteți plasa această mașină de tenis de masă oriunde pe masă. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, robotul de tenis de masă Joola Shorty este plasat la capătul mesei (poziție de mijloc). În ceea ce privește asamblarea, trebuie doar să puneți recipientul cu bile în partea de sus și să îl înșurubați (inclusiv tija de amestecare cu bile). Acest lucru este foarte ușor și rapid ! Apropo: containerul cu bile cuprinde aprox. 150 de bile , asta este foarte bine!

JOOLA TT-ROBOT SHORTY ROBOT TENIS MASA – Există dezavantaje?

Există aspecte negative ale Joola Shorty pe care ar trebui să vi le spunem? Ei bine, există, dar nu multe, iar majoritatea se explică de la sine. Aceasta include și faptul că Joola Shorty nu poate înlocui un jucător uman adevărat (Dar sincer, care robot de tenis de masă poate face asta?). Shorty nu este capabil să servească mingi scurte și lungi într-o ordine alternativă. De asemenea, nu este capabil să colecteze și să reejecteze automat mingile ( fără sistem automat de returnare a mingii ).

Un alt aspect este greutatea sa: Shorty cântărește aproape 10 kg . Acesta este ceva, dar este acesta un dezavantaj? Decideți singuri, dar rețineți că greutatea relativ mare stabilizează și întregul robot. În sfârșit, plasa de colectare a mingii (inclusă) economisește timp, energie (aplecarea mai puțin enervantă) și menține bilele considerabil mai curate.

Robotul de tenis de masă Joola Shorty oferă o mare varietate de funcții și setări diferite, în timp ce prezintă o manipulare ușoară și un preț scăzut (raport preț-performanță foarte bun!). Aceste caracteristici subliniază caracterul adecvat al acestui robot de tenis de masă pentru începători și jucători avansați de tenis de masă.

Categorii: ,
Producător

Joola

Model

Robot

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA TT-ROBOT SHORTY ROBOT TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button