, Brand:

CORNILLEAU PERFORM 600 PALETĂ TENIS DE MASĂ


Cornilleau Perform 600 este o paletă de tenis de masă recomandata jucătorilor avansați.

Este ideală pentru jucătorii obișnuiți care doresc să-și îmbunătățească jocul și oferă jucătorului control asupra vitezei și rotirii.

139,00 lei

Cornilleau Perform 600 este o paletă de tenis de masă recomandata jucătorilor avansați. Este ideală pentru jucătorii obișnuiți care doresc să-și îmbunătățească jocul și oferă jucătorului control asupra vitezei și rotirii.

Tehnologiile AERO și OFC oferă paletei de tenis de masă Cornilleau Perform 600 un control și contact de neegalat cu mingea. Dispunând de o prindere puternică, învelișurile sale vă garantează traiectorii consistente și rotirea cu fiecare lovitură. Ideală pentru jucătorul ALL/OFF.

Conceptul Aero permite transmiterea optimă către mâner a undelor de șoc generate la impactul cu mingea. Sistemul senzorial al mâinii, cu interfața sa tactilă îmbunătățită, procesează imediat senzațiile necesare pentru a oferi răspunsul perfect.

Această paletă cu 5 straturi vă va oferi atât senzații, cât și viteză de joc. Fibrele de lemn din fiecare dintre cele 5 straturi alternează direcția pentru a crește stabilitatea. Acest lucru oferă cele mai bune senzații de joc, rezultând o creștere a controlului și a preciziei.

Buretele de 1,8 mm asigură o viteză foarte mare.

Paletă polivalentă cu fețe de 4 stele.

 • Viteză: 7,5
 • Spin: 7
 • Control: 7,5
 • Fețe: 4 stele ITTF
 • Lemn: 5mm / fețe cu burete 1,8mm
 • Mâner: FL (concav)
Categorii: ,
Producător

Cornilleau

Model

Paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "CORNILLEAU PERFORM 600 PALETĂ TENIS DE MASĂ"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button