, , Brand:

JOOLA AXXESS FAȚĂ PALETĂ


JOOLA AXXESS față paletă – concepută perfect pentru a satisface cerințele începătorilor ambițioși.

  • JOOLA AXXESS este concepută perfect pentru a satisface cerințele începătorilor ambițioși.
  • Buretele moale (37,5°), cu pori mici, în combinație cu protuberanțele înguste, oferă jucătorului un feedback excelent al mingii și flexibilitate generală.
  • Avantajele JOOLA AXXESS intră pe deplin în vigoare atunci când înveți tehnici specifice de lovitură sau când controlul mingii este de o importanță vitală.
  • Cauciucul superior extrem de aderent și elastic permite, de asemenea, lovituri cu o rotație extraordinară care vor pune orice adversar in dificultate.
Caracteristici JOOLA AXXESS:

Greutate incl. ambalaj: 0.0850

Burete: Soft

Viteză: 88

Spin: 99

Duritate: 37.5

140,00 lei

JOOLA AXXESS față paletă – concepută perfect pentru a satisface cerințele începătorilor ambițioși.

Dă un start rapid jocului tău cu fața de paletă JOOLA AXXESS! Conceput pentru jucătorii ambițioși de allround, buretele oferă un feedback excelent al mingii și o capacitate de control. De asemenea, foaia superioară aderentă le permite jucătorilor să adauge spinn jocului lor. Perfecționați-vă tehnica cu JOOLA AXXESS și jucați ca niciodată!

Buretele moale (37,5°), cu pori mici, în combinație cu protuberanțele înguste, oferă jucătorului un feedback excelent al mingii și flexibilitate generală. Avantajele JOOLA AXXESS intră pe deplin în vigoare atunci când înveți tehnici specifice de lovitură sau când controlul mingii este de o importanță vitală. Cauciucul superior extrem de aderent și elastic permite, de asemenea, lovituri cu o rotație extraordinară care vor pune orice adversar in dificultate.

Caracteristici JOOLA AXXESS față paletă:

Greutate incl. ambalaj 0.0850
Burete Soft
Viteză 88
Spin 99
Duritate 37.5

JOOLA se angajează să lucreze neobosit pentru a realiza cele mai bune produse, pentru a lansa inovații tehnologice, pentru a depăși limitele și pentru a oferi jucătorilor de tenis de masă oportunitatea de a-ți deschide propria cale. Oricine poate ridica o paletă și se poate juca. Recreativ sau de elită, tenisul de masă este un sport atotcuprinzător care reunește oameni din toate categoriile sociale, iar JOOLA este aici pentru a vă sprijini în întreaga călătorie a tenisului de masă.”

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Joola

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.9-2.1

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA AXXESS FAȚĂ PALETĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button