-10%
, , Brand:

JOOLA AIR FIBER LEMN PALETĂ TENIS MASĂ


JOOLA AIR FIBER LEMN PALETĂ TENIS MASĂ – probabil singurul din întreaga lume care are o greutate maximă de 60 de grame!

Fibra JOOLA AIR este o lamă din clasa suplimentară! Furnirurile individuale din lemn natural au fost alese cu atenție și prelucrate după cele mai stricte criterii de calitate. Datorită acestui fapt, a fost posibil să ofere o lamă cu o greutate de cca. 59/60 g . Stratul interior este realizat din balsa si prezinta o grosime de 4 mm.

  • greutate aprox. 60 g
  • straturi de Balsa, Acosica, Samba și fibră de sticlă într-o structură de furnir 5+2
  • potrivit pentru jucători allround cu intenții de înaintare/ ofensiva controlată (All+/Off-)

475,00 lei 525,00 lei

JOOLA AIR FIBER LEMN PALETĂ TENIS MASĂ – probabil singurul din întreaga lume care are o greutate maximă de 60 de grame!

Fibra JOOLA AIR este o lamă din clasa suplimentară! Furnirurile individuale din lemn natural au fost alese cu atenție și prelucrate după cele mai stricte criterii de calitate. Datorită acestui fapt, a fost posibil să ofere o lamă cu o greutate de cca. 59/60 g . Stratul interior este realizat din Balsa si prezinta o grosime de 4 mm.

Balsa

este un copac originar din regiunile neotropicale (America de Sud, America Centrală și Indiile de Vest). Atinge o inaltime de aprox. 50 m, în timp ce trunchiul său are un diametru de până la 2 m. Balsa este foarte ușor (densitate 130 kg/m 3 ), nu foarte puternic (modul Young: 2.600 N/mm 2 ).), și moale (duritate Janka: 88). Puteți vedea că acest lemn este perfect pentru a reduce greutatea. În plus, moliciunea lemnului provoacă proprietăți generale de joc foarte plăcute: de exemplu , control bun, multă siguranță și mult feedback . Balsa este, de asemenea, cunoscut pentru a prezenta efecte asemănătoare catapultei.

Fibrele de sticlă

sunt situate de fiecare parte a miezului de Balsa. Similar altor materiale sintetice, fibra de sticlă face lama mai rigidă, mai rapidă și mai directă . De asemenea, are potențialul de a reduce vibrațiile neplăcute. La urma urmei, Air Fiber de la Joola este o lamă ALL+/OFF-

Samba

mai este numită și Ayous. Samba este un copac care crește în regiunile tropicale din Africa de Vest, Camerun, Nigeria, Ghana și așa mai departe. Copacii Ayous/Samba ating o înălțime de 50 m și prezintă un diametru al trunchiului de până la 1,5 m. Lemnul de samba este relativ ușor (350 kg/m 3 ), mediu puternic (modul Young: 6.800 N/mm 2 ) și mediu dur (duritate Janka: 430). Ca furnir TT, Samba este binecunoscut pentru proprietățile sale pozitive de joc . Greutatea moderată și duritatea moderată induc un feedback și o senzație plăcută a mingii. Acest lucru este deosebit de important în timpul blocajelor pasive, jocului scurt-scurt și în timpul meciurilor lungi de minge.

Akossika (sau Acosica; Scottellia klaineana)

este un lemn originar, de exemplu, din Nigeria și Coasta de Fildeș. Lemnul este mediu-greu (aprox. 660 kg/m 3 ) și mediu-dur. Aceste proprietăți promovează în continuare un comportament de joc rapid, dar și relativ controlat.

Joola Air Fiber lemn paletă tenis masă – O notă finală

Dacă țineți Joola Air Fiber în mână, veți observa în timpul meciurilor că este necesar un efort fizic considerabil mai mic pentru a accelera mingea. Apropo, structura lemnului este următoarea: Acosica, Samba, Fibră de sticlă și Balsa (miez).

Greutatea lamelor de tenis de masă devine din ce în ce mai importantă. În ceea ce privește Joola Air Fiber, este foarte interesant de văzut cum a fost realizată această construcție ușoară. Care este tehnologia din spatele acestui lucru? Este o procedură specială de uscare, care a fost dezvoltată pentru lama Air Fiber. De asemenea, timpul de îmbătrânire a furnirurilor/pliurilor individuale a fost prelungit pentru a elimina umezeala. Acosica, de exemplu, se usucă greu fără a modifica dimensiunile/proprietățile lemnului. Odată obținut, rezultatul este într-adevăr impresionant: o greutate redusă combinată cu proprietăți grozave de joc!

 

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Mâner

FL, ST

Model

Lemn de paletă

Producător

Joola

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA AIR FIBER LEMN PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button