, , Brand:

JOOLA AIR CARBON LEMN PALETĂ TENIS MASĂ


JOOLA AIR CARBON LEMN PALETĂ TENIS MASĂ – O armă ofensivă ușoară!

Fratele mai mare al Joola Air Fiber este Joola Air Carbon. Ambele lemne au fost fabricate conform reglementărilor stricte privind greutatea ușoară. Greutatea Air Carbon este de doar 71-72 g!

Tehnologia folosită pentru aceasta este elaborată. În timpul procesului de fabricație a lemnului de tenis de masă Joola Air Carbon , este utilizat un proces special de uscare pentru a prelungi timpul de îmbătrânire și pentru a minimiza conținutul de umiditate. Cu cât procesul de uscare al lemnului de tenis de masă este mai lung și mai natural, cu atât calitatea este mai mare și caracteristicile de joc sunt mai bune.

500,00 lei

JOOLA AIR CARBON LEMN PALETĂ TENIS MASĂ – O armă ofensivă ușoară!

Fratele mai mare al Joola Air Fiber este Joola Air Carbon. Ambele lemne au fost fabricate conform reglementărilor stricte privind greutatea ușoară. Greutatea Air Carbon este de doar 71-72 g! Tehnologia folosită pentru aceasta este elaborată. În timpul procesului de fabricație a lemnului de tenis de masă Joola Air Carbon , este utilizat un proces special de uscare pentru a prelungi timpul de îmbătrânire și pentru a minimiza conținutul de umiditate. Cu cât procesul de uscare al lemnului de tenis de masă este mai lung și mai natural, cu atât calitatea este mai mare și caracteristicile de joc sunt mai bune.

Joola Air Carbon – Fațetele sub o investigație mai atentă

Datorită uscării intense, Air Carbon de la Joola oferă o senzație aparte. Acest lucru se datorează și furnirurilor folosite.

Balsa

Balsa este un copac originar din regiunile neotropicale (ex. America de Sud, America Centrală, Indiile de Vest). Inaltimea este de aprox. 50 m iar diametrul trunchiului poate ajunge la 2 m. Balsa este un lemn foarte ușor (densitate 130 kg/m 3 ), nu foarte puternic (modul Young: 2.600 N/mm 2 ) și moale (duritate Janka: 88). Prin urmare, acest lemn este perfect pentru a reduce greutatea. De asemenea, moliciunea lemnului provoacă proprietăți generale de joc foarte plăcute, cum ar fi un control bun, multă siguranță și mult feedback . Balsa este, de asemenea, cunoscut pentru a prezenta efecte asemănătoare catapultei, susținând caracterul ofensiv al acestui lemn.

Limba

Limba este, de asemenea, un copac și este de obicei originar din regiunile de la sud de ecuator. Atinge o înălțime de până la 45 m cu un diametru al trunchiului de până la 1,5 m. Limba este un lemn mediu-dur (duritate Janka: 430), mediu-dens (520 kg/m 3 ) și destul de puternic (modulul Young: 9.400 N/mm 2 ). Acest lucru promovează, de asemenea, adecvarea acestei lame ca una ofensivă. În plus, Limba este cunoscut ca un lemn de topspin , care este, de asemenea, destul de rapid, dar nu foarte elastic/ maleabil . Deoarece Limba oferă o senzație moale și destul de puțin control, JOOLA AIR CARBON LEMN PALETĂ TENIS MASĂ strălucește și cu aceste proprietăți, in pofida naturii sale rapide.

În cele din urmă, carbonul joacă un rol major. Joola Air Carbon este fabricat din carbon (C) și este o fibră sintetică. Acest material este foarte ușor, dar extrem de puternic și ferm, ceea ce crește semnificativ rigiditatea lamei. Acest lucru reduce vibrațiile neplăcute, face ca lama să fie clar mai rapidă și mai directă! Carbonul este ingredientul major pentru care Air Carbon este o armă ofensivă.

Combinația acestor furniruri/straturi are ca rezultat o viteză foarte mare, combinată cu un control corect și o mare precizie. Prin urmare, trebuie să fii un jucător priceput, cu un volum de antrenament relativ mare, pentru a putea controla acest lemn de ping-pong. De asemenea, vă rugăm să rețineți că, datorită greutății reduse, aveți nevoie de mai puțin efort fizic pentru a accelera și manevra lama.

Greutate aprox.:  71-72 g

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Mâner

FL, ST

Model

Lemn de paletă

Producător

Joola

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA AIR CARBON LEMN PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button