-5%
, , Brand:

VICTAS KOKI NIWA LEMN PALETA TENIS MASA


Numită după jucătorul japonez Koki Niwa, această lamă combină puterea explozivă cu tenisul de masă creativ, aproape de masă. Tehnologia inovatoare DSE Blade cu cele două fibre sintetice High-Tech încorporate optimizează transferul de energie în minge. Această caracteristică permite contra-spinuri riscante cu o traiectorie agresivă și variații extreme de spin în situații de servire și întoarcere.

Stratul interior întărit combinat cu puterea fibrei de carbon aramidă (poliamidă aromatică) interioară este perfect pentru raliuri rapide de topspin la distanță medie, cu stabilitate optimizată în situații extreme. Stratul exterior de Fleece Carbon, foarte elastic, asigură o senzație excelentă și o dezvoltare excelentă a spinării. Victas Koki Niwa este lama ofensivă ideală pentru atacatorii moderni.

Caracteristici:

  • Tip lamă: OFF+
  • Grosime lamă: 5,7 mm
  • Material: 5 lemn + 2 aramid carbon + 2 fleece carbon
  • Viteza: 97
  • Control: 80
  • Greutate: 84g

900,00 lei 945,00 lei

VICTAS KOKI NIWA LEMN PALETA TENIS MASA

Remarcabilul jucător japonez Koki Niwa a fost printre cei mai buni jucători din lume de ani de zile. El este cel mai important contributor la designul acestui produs premium. Această lamă ofensivă fină este echipamentul perfect pentru tenis de masă creativ, aproape de masă. Tehnologia inovatoare DSE Blade cu cele două fibre sintetice High-Tech încorporate optimizează transferul de energie în minge. Această caracteristică permite contra-spinuri riscante cu o traiectorie agresivă și variații extreme de spin în situații de servire și întoarcere. Stratul de miez întărit combinat cu puterea fibrei de carbon aramidă interioară este perfect pentru raliuri rapide de topspin la distanță medie, cu stabilitate optimizată în situații extreme. Stratul Fleece Carbon exterior, foarte elastic, asigură o senzație excelentă și o dezvoltare excelentă a spinului.

VICTAS

Când Yamato Takkyu Inc. și-a deschis porțile pentru prima dată în 1931, avea un singur produs: mingi de celuloid. De acolo, compania a crescut pentru a realiza multe premiere – de la extinderea liniei de produse pentru a include echipamente de tenis de masă, îmbrăcăminte sportivă, proiectarea uniformei echipei naționale masculine japoneze, lucrul cu jucători de seamă precum Koki Niwa, Liam Pitchford, Jang Woojin și mai recent. , Benedikt Duda.

În 2011, președintele Yamato Takkyu, Koji Matsushita, a lansat un brand de produse de lux pentru tenis de masă. Și așa s-a născut Victas.
Gama de produse Victas include seriile de cauciuc VENTUS și CURL și seriile ZX-Gear, Quartet și Fire Fall. Seria lui Liam Pitchford, realizată din fibră de carbon Zexion® plasată sub stratul exterior, oferă jucătorului o lamă bogată în energie, cu mult control, viteză superbă, buclă ușoară și lovire. Lama lor Koki Niwa folosește Fleece Carbon pentru dezvoltarea spinului, ceea ce o face o alegere excelentă pentru atacatorii moderni. Lama Koki Niwa are, de asemenea, un strat ranforsat care adaugă viteză la topspin-urile la distanță medie și la loviturile scurte.

În 2017, Yamato Takkyu Inc. și-a schimbat oficial numele în Victas Inc, ceea ce înseamnă începutul unei noi ere pentru companie. În 2020, compania a integrat TSP și și-a împărțit linia în două: VICTAS și VICTAS PLAY.

VICTAS KOKI NIWA LEMN PALETA TENIS MASA

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Mâner

FL, ST

Producător

Victas

Model

Lemn de paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "VICTAS KOKI NIWA LEMN PALETA TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button