, , Brand:

TSP VENTUS SPIN FATA PALETA TENIS MASA

Disponibilitatea:

Stoc epuizat


TSP Ventus Spin este o față de paletă excelentă pentru tenis de masă, care este optimizată pentru spin . Această față de paletă este potrivită pentru jucătorii care preferă să joace de la jumătatea distanței, dar și aproape de masă. În plus, este concepută pentru jucătorii care folosesc topspinuri și servire spinny.

Caracteristici:

 • o versiune a cauciucului Ventus care este ajustat pentru spin
 • duritatea buretelui: 40° + proprietăți asemănătoare catapultei
 • energie de rotație maximă datorită stratului superior captivant, anti-alunecare
 • recomandat pentru jocul de la jumătatea distanței
 • potrivit pentru un stil de joc ofensiv controlat
 • efect rapid integrat de aderență (ESN)

200,00 lei

TSP VENTUS SPIN FATA PALETA TENIS MASA

Cu burete mediu cu pori deschiși, Ventus Spin este „media de aur” al seriei TSP Ventus. Atacuri puternice de topspin la distanță medie, bucle de spin periculoase sau blocare controlată aproape de masă. Ventus Spin de la TSP este un adevărat multi-talent printre cauciucurile ofensive cu caracteristici de joc bine echilibrate.

Noul burete de 40° al lui Ventus Spin cu „Conceptul de rotație optimizat” asigură un timp de contact mai lung cu mingea. Vă permite să vă puneți adversarul sub presiune reală, cu variații periculoase de spin și un control excelent în blocare. Ventus Spin este un cauciuc ofensiv de înaltă precizie, distractiv de jucat, care oferă un raport calitate-preț excelent și spațiu nelimitat pentru creativitate. În plus, garantează un control excelent în toate situațiile chiar de la început. Ceea ce îl face alegerea ideală pentru jucătorii cu puțin timp pentru antrenament.

Caracteristici:

 • Viteză: 105
 • Control: 95
 • Spin: 105
 • Grosime burete: 1,8 | 2,0 | max

Marca TSP este un brand japonez lider care produce echipamente de tenis de masă de cea mai bună calitate din 1934. Istoria TSP merge înapoi la vremea când alte mărci japoneze de tenis de masă precum Butterfly au început producția de echipamente de tenis de masă și distribuirea în lume. Marca TSP este cunoscută pentru long pips de înaltă calitate, cum ar fi TSP Curl P1R, care este încă folosit de jucători defensivi de clasă mondială, precum Joo Se Hyuk (World Top #8) din Coreea și Chen Weixing (World Top #8 în 2006) din Austria. TSP are o linie de produse de tenis de masă pentru a îmbunătăți jocul jucătorilor. În Japonia, TSP este distribuitorul produselor pentru tenis de masă XIOM.
TSP produce lame de tenis de masă, mingi de tenis de masă, palete de tenis de masă, rachete de tenis de masă, cauciucuri pentru tenis de masă, îmbrăcăminte pentru tenis de masă, lipici pentru tenis de masă, mese de ping-pong și mese de tenis de masă.

TSP VENTUS SPIN FATA PALETA TENIS MASA

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

TSP

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.8, 2.0, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "TSP VENTUS SPIN FATA PALETA TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button