, , Brand:

TSP VENTUS SPEED FATA PALETA TENIS MASA

Disponibilitatea:

Stoc epuizat


TSP Ventus Speed ​​este foarte potrivită pentru jucătorii cu acțiune rapidă . Duritatea buretelui acestei fețe de paletă de tenis de masă este de 45°, oferind astfel suficientă putere și precizie.

Caracteristici:

 • concepută pentru jucătorul ofensiv cu tehnici bune
 • efect integrat de lipire rapidă (Germania)
 • burete dur cu pori deschisi, cu efect mare de catapulta
 • potrivită pentru jucătorii care preferă un stil ofensiv pur, le place să joace hard topspins și dau dovadă de curaj să-și asume riscuri
 • Viteză: 109
 • Control: 93
 • Spin: 104

200,00 lei

TSP VENTUS SPEED FATA PALETA TENIS MASA ​​este cea mai grea și rapidă variantă a seriei TSP Ventus.

Atunci când au proiectat acest cauciuc ofensiv, experții japonezi în cauciuc s-au concentrat pe un echilibru perfect între viteză mare, dezvoltarea maximă a spinului și un control deosebit.
Buretele Ventus Speed ​​de 45 ° pori deschisi prezintă noul „Conceptul de rotație optimizat”.  Si este creat cu adevărat pentru spin.
Datorită noului design de burete, această nouă dezvoltare TSP garantează un contact mai lung cu mingea. Ceea ce duce la un transfer de energie rotativ mai mare pe minge. Traiectoria mai ridicată rezultată din „Conceptul de rotație optimizat” asigură un sentiment deosebit și un control mai mare în jocul tău.

Stratul superior prezintă, de asemenea, anumite proprietăți și factori care fac din fața de paletă de tenis de masă TSP Ventus Speed  un produs de top pentru stilul de joc ofensiv fără compromisuri. Se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate, multă aderență și caracteristici de mare viteză. Un topspin cu multă presiune este unul dintre punctele forte ale acestui cauciuc TT.  Acest lucru intră în vigoare în special atunci când se joacă topspinuri cu deschidere rapidă la distantă medie.

TSP

Marca TSP este un brand japonez lider care produce echipamente de tenis de masă de cea mai bună calitate din 1934. Istoria TSP merge înapoi la vremea când alte mărci japoneze de tenis de masă precum Butterfly au început producția de echipamente de tenis de masă și distribuirea în lume. Marca TSP este cunoscută pentru long pips de înaltă calitate, cum ar fi TSP Curl P1R. Acesta este încă folosit de jucători defensivi de clasă mondială. De exemplu Joo Se Hyuk (World Top #8) din Coreea și Chen Weixing (World Top #8 în 2006) din Austria. TSP are o linie de produse de tenis de masă pentru a îmbunătăți jocul jucătorilor. În Japonia, TSP este distribuitorul produselor pentru tenis de masă XIOM.
TSP produce lame de tenis de masă, mingi de tenis de masă, palete de tenis de masă, rachete de tenis de masă, cauciucuri pentru tenis de masă, îmbrăcăminte pentru tenis de masă, lipici pentru tenis de masă, mese de ping-pong și mese de tenis de masă.

TSP VENTUS SPEED FATA PALETA TENIS MASA

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

TSP

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

1.8, 2.0, MAX

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "TSP VENTUS SPEED FATA PALETA TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button