Brand:

TSP VENTUS BASIC FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ

Disponibilitatea:

Stoc epuizat


Prezentând TSP Ventus Basic, în 2017, TSP a creat o față de paletă de tenis de masă moale și captivantă. Această față de paletă pentru tenis de masă este foarte potrivită pentru începători și pentru jucatorii moderni:

 • disponibilă în trei grosimi de burete (1,5 mm / 1,8 mm / 2,0 mm)
 • burete compact foarte elastic și moale (37,5°)
 • foaie superioară atrăgătoare
 • echilibru bun intre viteza si control
 • timpi de contact sporiți cu mingea pentru un potențial ridicat de spin

Caracteristici:

 • Grosime burete: 1,5 | 1,8 | 2,0
 • Viteză: 95
 • Control: 101
 • Spin: 98

175,00 lei

TSP VENTUS BASIC FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ DISPONIBILĂ ACUM !
Ventus Basic este cea mai controlabilă variantă Ventus pentru allrounders orientați la spin.
Experții japonezi în materie de tehnologie TSP au reușit să combine caracteristicile bine echilibrate ale popularei serii Ventus cu un burete inovator compact de 37,5 °.
Acest burete extrem de elastic, cu „Conceptul de rotație optimizat” încorporat, asigură un timp de contact cu bile mai lung și un potențial excelent de spin. Plus un echilibru perfect de viteză și control .
Foaia de cauciuc superioara de la Ventus Basic susține în plus dezvoltarea spinului și nu lasă nimic de dorit pentru jucătorii moderni, cu variante multiple.
Ventus Basic este un cauciuc modern, cu caracteristici clasice de joc. Ceea ce îl face alegerea ideală pentru diverse stiluri de joc.

TSP VENTUS BASIC FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ

Similar cu alte fețe de palete de tenis de masă pentru începători, Ventus Basic este foarte potrivită pentru începătorii de tenis de masă, indiferent de vârstă. Ventus Basic este ideală pentru a învăța și a dobândi conducerea/execuția corespunzătoare a loviturilor fundamentale. Desigur, această față de paletă de tenis de masă merită o recomandare și pentru cei variaționali și orientați spre spin-uri.

Marca TSP este un brand japonez lider care produce echipamente de tenis de masă de cea mai bună calitate din 1934. Istoria TSP merge înapoi la vremea când alte mărci japoneze de tenis de masă precum Butterfly au început producția de echipamente de tenis de masă și distribuirea în lume. Marca TSP este cunoscută pentru long pips de înaltă calitate, cum ar fi TSP Curl P1R. Acesta este încă folosit de jucători defensivi de clasă mondială, precum Joo Se Hyuk (World Top #8) din Coreea și Chen Weixing (World Top #8 în 2006) din Austria. TSP are o linie de produse de tenis de masă pentru a îmbunătăți jocul jucătorilor. În Japonia, TSP este distribuitorul produselor pentru tenis de masă XIOM.
TSP produce lame de tenis de masă, mingi de tenis de masă, palete de tenis de masă, rachete de tenis de masă, cauciucuri pentru tenis de masă, îmbrăcăminte pentru tenis de masă, lipici pentru tenis de masă, mese de ping-pong și mese de tenis de masă.

 

SKU: Nu se aplică Categorie:
Producător

TSP

Model

Față de paletă

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

2.0

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "TSP VENTUS BASIC FAȚĂ PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button