-35%
, Brand:

JOOLA KS 19 PALETA TENIS MASA

Disponibilitatea:

Stoc epuizat


JOOLA KS 19 PALETA TENIS MASA este formată din lemn cu carbon Joola O Carbon si 2 fețe de paletă model nou din gama cunoscută Samba, Samba 19 sub denumirea de JOOLA KS 19, care vine la un pret – calitate de neegalat.  Ceea ce face ca acest produs final să fie cea mai bună ofertă de piață.

Viteză: 80
Control: 72
Greutate: 80 gr

 

325,00 lei 500,00 lei

Stoc epuizat

JOOLA KS 19 PALETA TENIS MASA este formată din lemn cu carbon Joola O° Carbon si 2 fețe de paletă model nou din gama cunoscută Samba, Samba 19 sub denumirea de JOOLA KS 19, care vine la un pret – calitate de neegalat.  Ceea ce face ca acest produs final să fie cea mai bună ofertă de piață.

Caracteristici lemn:

Lama JOOLA O° Carbon este o lamă incredibil de receptivă, cu 5 straturi de furnir de lemn și 2 straturi de carbon.
Carbonul oferă un punct dulce crescut, ceea ce are ca rezultat o senzație mai sensibilă a mingii.
Lamă cu 7 straturi: 0,8 mm Ayous, 0,6 mm Ayous, 0,15 mm Carbon, 3,5 mm Tungwood, 0,15 mm Carbon, 0,6 mm Ayous, 0,8 mm Ayous
Grosimea finală a lamei este de aproximativ 6,20 mm ± 0,20 mm

Viteză: 80
Control: 72
Greutate: 80 gr

Caracteristici fețe paletă:

Atât JOOLA Samba clasic, cât și Samba+, cu efectul de lipire rapidă încorporat, sunt enumerate pe bună dreptate în povestea de succes JOOLA și nu se poate renunța la ele în lumea fețetelor e paletă de tenis e masă.
Versiuni modificate la un nivel tehnic de top, care vor atrage mulți jucători, pot fi prezentate acum cu Samba 19 și Samba 27.
Versiunea 41 degree a celei mai noi dezvoltări Samba oferă o relație extrem de echilibrată între feedback cu un burete moale și accelerație în jocul activ.
Autocatapulta foarte bună de controlat face din JOOLA Samba 19 un cauciuc, care nu numai că iartă inexactitățile la efectuarea unei lovituri, dar le și corectează.
Buretele albastru, cea mai recentă tehnologie japoneză de cauciuc cu metode speciale de reglare din fabrică și un raport calitate-preț foarte bun sunt mărcile de identificare ale noii versiuni Samba.

 

JOOLA KS 19 PALETA TENIS MASA

 

Categorii: , Etichetă:
Producător

Joola

Model

Paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA KS 19 PALETA TENIS MASA"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button