-15%
, , Brand:

JOOLA DYNARYZ AGR FATA PALETA TENIS MASA

(O recenzie client)

Joola Dynaryz AGR- față de paletă profesională

Dacă jocul tău este pregătit pentru cel mai înalt calibru de joc, atunci JOOLA Dynaryz AGR este pentru tine. Noul burete purpuriu Hyperbounce este cheia dinamicii uimitoare a acestui cauciuc dur.

Combinată cu Advanced Traction Surface, precizia și calitatea fiecărei lovituri vor fi fără precedent. Valorificați puterea feței de paletă de tenis de masă JOOLA Dynaryz AGR pentru un joc de neegalat!

250,00 lei 295,00 lei

JOOLA DYNARYZ AGR față de paletă profesională

Fața de paletă de tenis de masă JOOLA Dynaryz AGR este folosită de profesioniști în apogeul sportului. Dacă jocul tău este pregătit pentru cel mai înalt calibru de joc, atunci JOOLA Dynaryz AGR este pentru tine. Noul burete purpuriu Hyperbounce este cheia dinamicii uimitoare a acestui cauciuc dur. Combinată cu Advanced Traction Surface, precizia și calitatea fiecărei lovituri vor fi fără precedent. Valorificați puterea feței de paletă de tenis de masă Dynaryz AGR pentru un joc de neegalat!

dynryz-tech-eng

CARACTERISTICI:

HYPERBOUNCE SPONGE– Movul vibrant al BUREȚILOR HYPERBOUNCE simbolizează intensitatea pe care acest burete o aduce jocului tău. Acest burete revoluționar a fost conceput pentru a poseda cantități masive de energie potențială, care este eliberată la contactul cu mingea pentru a crea putere explozivă pentru fiecare atac.

ADVANCED TRACTION SURFACE – Suprafața cu aderență avansată, cu frecare ridicată înfășoară și propulsează mingea din cauciuc pentru a genera un spin sporit și pentru a oferi mai mult control.

Țara de origine: Germania
Caracteristici cauciuc: AS Traction , Hyper Bounce Sponge
Greutatea netă (g): 0.07
Greutatea (in kg): 0.085
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:
Grosime

2.0, MAX

Culoare

Negru, Roșu

Producător

Joola

Bazat pe 1 revizuire

5.0 general
1
0
0
0
0

Adauga un comentariu

 1. Jozef bigas

  Top aceasta fata de paleta de tenis de masa

  Jozef bigas


  Ce produs doriți?

  S-ar putea să-ți placă și…

  Call Now Button
  Call Now Button