-8%
, Brand:

MASA CORNILLEAU 740 COMPETITION


Masa CORNILLEAU 740 COMPETITION este o concentrare de inovații care o fac o masă excepțională de tenis de masă.

Este referința în competițiile de top de tenis de masă, reunind tot know-how-ul lui Cornilleau. Cu blatul său de masă de 25 mm și învelișul SKILTOP care garantează o viteză și o transmisie optimă a rotației, CORNILLEAU 740 COMPETITION oferă performanțe excepționale. Aprobată de ITTF, această masă este considerată a fi gama de prim rang a pieței.

5.400,00 lei 5.900,00 lei

Masa CORNILLEAU 740 COMPETITION este o concentrare de inovații care o fac o masă excepțională de tenis de masă. Este referința în competițiile de top de tenis de masă, reunind tot know-how-ul lui Cornilleau. Cu blatul său de masă de 25 mm și învelișul SKILTOP care garantează o viteză și o transmisie optimă a rotației, 740 ITTF oferă performanțe excepționale. Aprobată de ITTF, această masă este considerată a fi gama de prim rang a pieței.

Sistemul patentat „Compact Technology ®” asigură o siguranță optimă, o mișcare ușoară și minimizează cerințele de spațiu de depozitare.

Această masă oferă cea mai bună săritură de pe piață datorită unui panou de 25 mm și unui strat special SKILLTOP destinat turneelor ​​profesionale internaționale.

Plasă reglabilă- atât înălțimea, cât și intinderea pot fi reglate pentru a obține plasa perfect configurată.

STABILITATE / ROBUSTITATE – 4 roti mari cu rulmenti cu bile cu 2 frane. Mobilitate excelentă și nu lasă urme pe podea. Tampoane reglabile pentru picioare pentru  a obține o suprafață de joc perfect plană. Cadrul este realizat dintr-un aliaj de zinc și aluminiu. Această structură de 70 mm grosime asigură planeitatea perfectă a blatului.

ECHIPAMENT / ERGONOMIE / MANEVRABILITATE – plasă retractabilă – plasa pivotează automat între cele două panouri atunci când închideți masa, optimizând și mai mult spațiul de depozitare și oferind o siguranță mai bună atunci când este depozitată.

Tabel de competiție: ITTF W compact de nivel superior
Panou: 25 mm
Culoare: Albastru, verde
Cadru: 70 mm
Certificare: Aprobat ITTF W (joc cu scaun cu rotile)

Masa CORNILLEAU 740 COMPETITION

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Producător

Cornilleau

Culoare

Albastru, Verde

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "MASA CORNILLEAU 740 COMPETITION"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button