-24%
, Brand:

ASICS GEL-BLAST FF PANTOFI SPORT TENIS DE MASĂ


Asics continuă moștenirea Blast cu un nou nivel de confort și performanță.
Combinând durabilitatea și moștenirea Asics Blast cu noua amortizare FlyteFoam pentru a oferi unul dintre cei mai rapizi pantofi de teren Asics de până acum. În timp ce acest pantof menține o durabilitate foarte bună, are, de asemenea, un design ușor și scăzut la sol, care vă ajută să vă simțiți mai rapid și mai conectat la teren.
În general, pantofii de teren Asics Gel Blast FF sunt o alegere excelentă pentru jucătorii care doresc durabilitate, suport și performanță.

510,00 lei 670,00 lei

ASICS GEL-BLAST FF

Îndrăzniți saltul către succesul internațional cu ASICS GEL-BLAST FF. Stabilitatea acestor pantofi sport premium de interior, asigură că și cei mai performanti jucători de tenis de masă își pot desfășura jocul complet fără teama de a aluneca.

Încălțămintea este mai ușoară și mai flexibilă decât majoritatea pantofilor de interior, oferindu-vă viteza necesară și o durabilitate excelentă.

Materialul FlyteFoam (FF) de-a lungul lungimii pantofului oferă o amortizare suplimentară și o absorbție a șocurilor.

Asics continuă moștenirea Blast cu un nou nivel de confort și performanță ușoară. Combinând durabilitatea și moștenirea Asics Blast cu noua amortizare FlyteFoam pentru a oferi unul dintre cei mai rapizi pantofi de teren Asics de până acum. În timp ce acest pantof menține o durabilitate foarte bună, are, de asemenea, un design ușor și scăzut la sol. Acest lucru vă ajută să vă simțiți mai rapid și mai conectat la teren. În general, pantofii de teren Asics Gel Blast FF sunt o alegere excelentă pentru jucătorii care doresc durabilitate, suport și performanță.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Producător

Asics

Culoare

Roșu

Mărime

42, 42,5, 43, 43,5, 44, 44,5, 45, 45,5, 46

Model

Încălţăminte

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "ASICS GEL-BLAST FF PANTOFI SPORT TENIS DE MASĂ"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button