Brand:

JOOLA PRIME 40+ ABS SET 3 BUC

(O recenzie client)

JOOLA Prime 40+ *** – noua minge de tenis de masă de competiție aprobată ITTF

Materia primă ABS este utilizată pentru producerea noii mingi de competiție JOOLA Prime cu cusătură. Mingea are o rotație excelentă, reflexie și caracteristici excelente de zbor – confirmate în diverse teste practice. Rezultatele testelor arată că aceasta este calitatea superioară absolută a JOOLA Prime, care stabilește noi standarde pentru mingile de tenis de masă competitive.

JOOLA Prime 40 + *** – raport excelent preț-performanță!

25,00 lei

JOOLA Prime 40+ *** – noua minge de tenis de masă de competiție aprobată ITTF.

Materia primă ABS este utilizată pentru producerea noii mingi de competiție JOOLA Prime cu cusătură. Mingea are o rotație excelentă, reflexie și caracteristici excelente de zbor – confirmate în diverse teste practice. Rezultatele testelor arată că aceasta este calitatea superioară absolută a JOOLA Prime, care stabilește noi standarde pentru mingile de tenis de masă competitive.
JOOLA Prime 40 + *** – raport excelent preț-performanță!

Mingile de tenis de masă sunt o necesitate absolută în sport. Deși o minge mică de plastic poate părea foarte simplă, există totuși diferențe între diferitele tipuri de minge și pentru ce pot fi folosite.

Mingile de tenis de masă sunt de obicei împărțite în 3 stele diferite (1 stea, 2 stele și 3 stele). În termeni simpli, mingile de 1 stea sunt cele mai de bază și sunt potrivite pentru pentru jocul casual. Cele 2 stele pot fi utile pentru exersare și învățare, iar mingile de 3 stele sunt premium pentru competiție. Există mingi care sunt evaluate cu aceste stele atât în ​​linii recreaționale, cât și profesionale.

Categorie:
Producător

Joola

Culoare

Alb

Bazat pe 1 revizuire

5.0 general
1
0
0
0
0

Adauga un comentariu

 1. admin_2

  De departe cel mai bun raport calitate-pret . Recomand cu incredere .

  admin_2


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button