-14%
, , Brand:

GEWO BALSA CARBON 575 LEMN PALETĂ TENIS MASĂ


GEWO Balsa Carbon 575 este un lemn de paletă ofensiv bine proiectat, echilibrat.

Potrivit pentru atacuri prietenoase cu rotirea, directe și aproape de masă. Zona mare de lovire (sweet spot) iartă mingile care nu sunt lovite optim în timpul topspin-urilor rapide. Balsa Carbon 575 este pentru jucătorii care preferă un joc puternic, precis, polivalent/ofensiv. Stratul interior de balsa de 5,75 mm grosime, tăiat vertical, oferă tuturor loviturilor ofensive suficientă viteză și presiune fără a pierde controlul. Loviturile ofensive precise și bine plasate, raliurile rapide topspin-topspin și toate variantele de lovituri pasive nu reprezintă o problemă cu GEWO Balsa Carbon 575. Balsa moale cu carbon 1K de foarte înaltă calitate fac din Balsa Carbon 575 un lemn absolut potrivit pentru toată lumea.

275,00 lei 320,00 lei

GEWO Balsa Carbon 575 este un lemn de paletă OFF controlat, bine echilibrat. Ideal pentru atacarea orientată către spin, directă, aproape de masă.

 • Balsa Carbon 575 este pentru jucătorii care preferă un joc puternic, precis, polivalent/ofensiv.
 • Loviturile ofensive precise și bine plasate, raliurile rapide topspin-topspin și toate variantele de lovituri pasive nu reprezintă o problemă cu Balsa Carbon 575.
 • Balsa moale cu carbon 1K de foarte înaltă calitate fac din Balsa Carbon 575 o experientă absolut plăcută pentru toți cei care apreciază un joc ofensiv puternic și controlat.
 • Ritm: 94
 • Control: 90
 • Adecvare: Ofensiv
 • Greutate (g): cca 75
 • Fațete: 3+2

Detalii:

GEWO Balsa Carbon 575 este un lemn ofensiv bine proiectat, echilibrat. Potrivit pentru atacuri prietenoase cu rotirea, directe și aproape de masă. Zona mare de lovire (sweet spot) iartă mingile care nu sunt lovite optim în timpul topspin-urilor rapide. Balsa Carbon 575 este pentru jucătorii care preferă un joc puternic, precis, polivalent/ofensiv. Stratul interior de balsa de 5,75 mm grosime, tăiat vertical, oferă tuturor loviturilor ofensive suficientă viteză și presiune fără a pierde controlul. Loviturile ofensive precise și bine plasate, raliurile rapide topspin-topspin și toate variantele de lovituri pasive nu reprezintă o problemă cu GEWO Balsa Carbon 575. Balsa moale cu carbon 1K de foarte înaltă calitate fac din Balsa Carbon 575 un lemn absolut potrivit pentru toată lumea.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Gewo

Mâner

FL, ST

Model

Lemn de paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "GEWO BALSA CARBON 575 LEMN PALETĂ TENIS MASĂ"

Nu există comentarii încă.


  Ce produs doriți?

  Call Now Button
  Call Now Button