, Brand:

JOOLA GOLDEN TANGO PS


220,00 lei

Ideea de bază de aplicare a unei suprafețe superioare adezive pe un cauciuc „fabricat în Germania” și de a combina acest lucru cu un burete tensor, a fost de asemenea pusă în aplicare în dezvoltarea JOOLA Golden Tango PS.

Tehnologia Sticky Rubber (SRT), care a fost deja folosită cu succes pentru tango-ul de aur, crește valorile de centrifugare ale tuturor fotografiilor datorită conexiunii excelente cu bile cu suprafața de cauciuc.

Pentru a adăuga valori și mai mari ale catapultei cauciucului, Golden Tango PS a primit un burete dinamic, cu porți medii de 50 °.

Pe de o parte, mingea este prin urmare captivată mult mai departe de cauciuc, ceea ce optimizează în mod deosebit performanța atunci când joci focuri de topspin, iar, pe de altă parte, buretele de culoare roz oferă un feedback excelent, care oferă un control suplimentar în situații dificile de joc.

Tehnologia inovatoare conferă lipiciul cauciucului. Forța de aderență îmbunătățită în momentul contactului asigură rotirea extremă, deci evitând alunecarea mingii.

Buretele roz, foarte elastic pentru a crește dinamica (atinge valori mai mari ale catapultei) pentru a optimiza performanța de centrifugare.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Producător

Joola

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

2.0, MAX

Model

Față de paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA GOLDEN TANGO PS"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button