Fete de paleta de tenis de masa de la diferiți producători de renume: Butterfly, Joola, TSP, Nittaku, DHS,Cornilleau, Gewo, Tibhar,etc.

Preturi accesibile pentru fiecare categorie de jucatori. Fete de paleta  pentru toate tipurile de joc si de jucatori. Pentru incepatori si pentru avansati, pentru adulti dar si pentru copii. Potrivite pentru toate stilurile de joc, așa cum reiese din descrierea fiecăreia. Acestea conțin informații detaliate despre viteză, spin și control, fiind create pentru un joc dinamic si modern.  Vin in ajutorul jucatorilor cu cele mai noi si actuale tehnologii bazate pe cunostinte temeinice in domeniu.

Testate de cei mai buni jucatori .

Alegerea fetelor de tenis de masă este la fel de importantă ca și alegerea lemnului de tenis de masă. Acest lucru se datorează faptului că atunci când loviți mingea, suprafața de cauciuc va intra în contact direct cu mingea, ceea ce va avea un impact direct asupra vitezei, rotației și direcției. Din păcate, nu există un astfel de cauciuc magic care să fie perfect pentru toată lumea și pentru fiecare situație, dar cea mai bună față de paletă de tenis de masă pentru tine trebuie să completeze stilul tău de joc.

Afișez 1–12 din 189 rezultate

Call Now Button
Call Now Button