-15%
, , Brand:

JOOLA DYNARYZ ACC


JOOLA DYNARYZ ACC

Echipați-vă cu o față de paletă care aduce mai mult spin și viteză în joc fără a pierde controlul! Ceea ce pare a fi un vis este acum o realitate cu JOOLA DYNARYZ ACC. Dispunând de buretele Hyper Bounce de culoare violet mediu-dur, asociat cu tehnologia Advance Traction Surface. JOOLA DYNARYZ ACC este ușor de rotit, dinamic și precis. Fiți pregătiți să lansati loviturile câștigătoare ale jocului cu o precizie asemănătoare laserului!

JOOLA DYNARYZ ACC este fața de paletă destinată celor care aspiră să joace la nivel profesionist.

250.00 lei 295.00 lei

Golește

JOOLA DYNARYZ ACC este fața de paletă destinată celor care aspiră să joace la nivel profesionist.

Echipați-vă cu o față de paletă care aduce mai mult spin și viteză în joc fără a pierde controlul! Ceea ce pare a fi un vis este acum o realitate cu JOOLA DYNARYZ ACC. Dispunând de buretele Hyper Bounce de culoare violet mediu-dur, asociat cu tehnologia Advance Traction Surface. Este ușor de rotit, dinamic și precis. Fiți pregătiți să lansati loviturile câștigătoare ale jocului cu o precizie asemănătoare laserului!

SPECIFICATII:

BURETELE HYPERBOUNCE – violetul vibrant al BURETEIULUI HYPERBOUNCE simbolizează intensitatea pe care acest burete o aduce jocului tău. Acest burete revoluționar a fost proiectat pentru a poseda cantități masive de energie potențială, care este eliberată la contactul cu mingea pentru a crea putere explozivă pentru fiecare atac.

SUPRAFAȚA DE TRACȚIUNE AVANSATĂ – Suprafața de tracțiune avansată cu frecare ridicată, înfășoară și propulsează mingea din cauciuc pentru a genera un spin crescut și pentru a oferi mai mult control.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Producător

Joola

Culoare

Negru, Roșu

Grosime

2.0, MAX

Model

Față de paletă

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA DYNARYZ ACC"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button