, Brand:

JOOLA RHYZER 48


235,00 lei

JOOLA prezintă o serie de cauciucuri complet nou tehnic – noile cauciucuri Rhyzer 48 și Rhyzer 43.

Acestea compensează particularitatea unei bile de plastic – viteză mică și rotire mică.

Cu două abordări inovatoare, îmbunătățirea tehnologiei cu bureți și avansarea geometriei cosurilor, JOOLA se îndreaptă către o dimensiune totală nouă a dezvoltării cauciucului.

Caracteristicile de zbor modificate ale mingii de plastic au obligat mulți jucători să corecteze tiparele de mișcare familiare, reprezentând o provocare majoră care, în multe cazuri, duce la nemulțumirea materialului folosit.

a fost punctul de plecare pentru dezvoltarea acestei serii complet noi de cauciuc.

Noul JOOLA Rhyzer are o suprafață extrem de subțire și rezistentă, fiind sub tensiune ridicată datorită compoziției sale, în combinație cu cosurile înguste, relativ scurte și cu goluri mai mari, acest lucru duce la un efect catapult maxim.

În plus, cosurile flexibile oferă o durată de timp mai mare a mingii, lovituri sensibile și, prin urmare, caracteristici de rotire excelente.

Datorită grosimii stratului mai mic al cauciucului superior, Rhyzer-ul JOOLA ar putea fi echipat cu un burete mai gros în versiunea Maximum.

Acest burete „Powermax” oferă o actualizare dinamică suplimentară pentru Rhyzer. Buretele cu porți mari, de culoare roz, intensifică în continuare potențialul și energia.

În ciuda dinamicii ridicate, porii mari oferă încă atingere sensibilă și un control suplimentar în toate situațiile de joc.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Bazat pe 0 recenzii

0.0 general
0
0
0
0
0

Fii primul care lasa o recenzie "JOOLA RHYZER 48"

Nu există comentarii încă.


    Ce produs doriți?

    Call Now Button
    Call Now Button