Producători
ERROR - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
Caută
 
Video
 
Telefoane
0748.468.288 Valentin
0758.880.512 Alexandru
Știri
Anunturi
29 Ianuarie 2019, 10:16 de Valentin

Toata gama TSP VENTUS  , acum are corespondent la Victas ( aceeasi fata) . 

Momentan magazinul din cadrul salii Top Arena este inchis  pentru cei care doresc sa ne viziteze,totusi, comenzile se pot face on-line sau telefonic , plus ridicare din sediu .Multumim de intelegere.

 

La achizitionare a a doua fetze si un lemn, in mod gratuit se asambleaza paleta,lipit, taiat, banda cant .

Pentru comenzi mari , cluburi, preturile se mai pot negocia. 

 
Coșul tău
0 produse
 
Cele mai vândute
 
Moneda
 

Condiţii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor condiţii de utilizare. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului vă recomandăm citirea cu atenţie a condiţiilor. TT. MGV Sport îşi asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor fără o notificare prealabilă. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Condiţii de utilizare".

Declinarea responsabilităţii

TT. MGV Sport nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice mod a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. TT. MGV Sport va prezenta cât mai complet posibil produsele comercializate (imagini, caracteristici tehnice, preţuri), dar datorită volumului mare de produse aflate în baza de date, nu putem garanta că descrierea acestora sau alt conţinut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători, fără notificarea prealabilă a acestora.